follow us at Twitter
follow us at Facebook
RSS
A A A
 

Agenda

Opening Dialoogplein Nederland

In het kader van 'Samen de dialoog verder brengen' is Nederland in Dialoog als partner aangesloten bij Dialoogplein Nederland. Met een inspirerend openingsprogramma op 5 november, vanaf 16.00 uur, geven we al direct invulling aan onze ambitie. Veronique Timmerhuis, algemeen secretaris van de SER, en Erno Eskens, filosoof en programma directeur bij het ISVW, lichten dit toe vanuit hun eigen perspectief en gaan voorop in het ondertekenen van het dialoogmanifest. Tevens maak je kennis met het Agora model dat zich uitstekend leent voor dialogen in de samenleving.


Als vrijwilliger verbonden aan Nederland in Dialoog ben je van harte welkom om samen dit plein te openen. Bekijk hier het hele programma. Als vrijwilliger van Nederland in Dialoog kan je gratis deelnemen door je in te schrijven voor een uitgesteld kaartje (schrijf achter je naam "via Karin") Dit kaartje kan je hier bestellen.


Wil je ook kijken voor wie uit jouw kring dit initiatief ook interessant is en hier bekendheid aan geven? Dit kan je ook doen via de facebookpagina Dialoogplein Nederland. Als je deze pagina wilt liken, heel graag. Er is ook  een dialoogmanifest gemaakt. Wil je deze eens lezen en ondertekenen als je je hierin kunt vinden? En deel het manifest vooral! 


Meetup Nederland in Dialoog

Vrijdag 7 december, van 13:00 - 18:00 uur.
De Alchemist, Kon. Wilhelminalaan 8, Utrecht.

Meetup is voor alle medewerkers van dialoogsteden en partners om met elkaar terug te blikken op de week van de dialoog 2018.

Meer informatie en aanmelden